K&K Laki on yritysjuridiikkaan keskittynyt lakiasiaintoimisto. Vahvaa osaamista meiltä löytyy mm. vaativasta sopimusjuridiikasta, työoikeudesta, riita-asioista ja yrityskaupoista. Tarjoamme lakipalveluja koko Suomessa, mutta erityisesti Pohjanmaalla ja pääkaupunkiseudulla. Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

K&K Laki on perustettu vuonna 2013 perustajaosakkaiden Jarmo Kinnusen ja Jani Karlssonin toimesta. Karlsson oli tätä ennen toiminut yritysjohtajana sekä yritysvälittäjänä. Kinnunen puolestaan oli toiminut aluksi pankkilakimiehenä ja vuodesta 2005 lähtien liikejuristina Big Four -tilintarkastus- ja konsulttiyhteisössä. Molemmilla oli näin ollen takanaan pitkä kokemus työskentelystä yrittäjien parissa ja hyväksi.

Aluksi puhtaasti yritysjuridiikkaan keskittynyt lakiasiaintoimistomme on laajentanut palveluvalikoimaansa. Avustamme yritysten ja yrittäjien ohella myös yksityishenkilöitä mitä moninaisimmissa oikeudellisissa asioissa, kuten esimerkiksi talokaupoissa, työriidoissa, verosuunnittelussa ja oikeudenkäynneissä.

Yksityishenkilölle yllättävän oikeudellisen ongelman käsittely on usein raskasta ja huoli tulevaisuudesta imee kaiken energian arjesta. Yrittäjä ja yritysjohtaja taas haluaa keskittyä olennaiseen eli liiketoimintaansa. Me mahdollistamme sen. Toimintatapamme on mutkaton ja tehokas. Voit jättää luottavaisin mielin asiasi meidän hoitoomme ja nukkua yösi rauhassa.

Ota rohkeasti yhteyttä – emme veloita mitään alkukeskusteluista ja tilanteesi läpikäymisestä.