Mevea

Mevea on edistyksellisiä koulutus- ja tuotekehityssimulaattoreita valmistava, Innosuomi-palkittu yritys, jonka tuotteet ovat käytössä eri puolilla maailmaa mm. kaivosteollisuudessa ja satamissa. K&K Laki on auttanut Meveaa kotimaisten ja kansainvälisten B2B-sopimusten luonnissa ja tarkastuksessa vuodesta 2016.

– K&K Laki sisäisti todella nopeasti liiketoimintamme erityispiirteet ja olemme saaneet heiltä paljon asiantuntevia neuvoja, kertoo Mevean myyntiä, markkinointia ja liiketoiminnan kehittämistä johtava Raimo Nikkilä, ja jatkaa:

– Yhteistyömme sujuu nopeasti ja joustavasti, aivan kuin K&K Laki olisi lakiasiaintiiminä osa Meveaa.

Kopar

Kopar on materiaalinkäsittelyjärjestelmiä valmistava suomalaisyritys, joka on kasvanut 30 vuodessa perinteisestä konepajasta kansainväliseksi teknologiayhtiöksi. Sen tuotteet ovat sääolosuhteiden ja erittäin korkeiden lämpötilojen armoilla mm. voimalaitoksissa ja metallisulatoissa. K&K Laki käy Koparin kaikki merkittävät projektitoimitussopimukset läpi ja edustaa tarvittaessa yritystä neuvotteluissa, joissa tarvitaan juridista osaamista.

– Tärkeintä yhteistyössämme on tietysti K&K Lain asiantuntemus, mutta laitan paljon painoarvoa myös sujuvuudelle. K&K Laki on hyvin tavoitettavissa ja saamme heiltä nopeasti kommentit laajoihinkin kokonaisuuksiin, kiittelee markkinointi- ja teknologiajohtaja Jyri Talja.

Prohoc

Prohocin palveluksessa on lähes 150 suunnittelun ja projektijohdon asiantuntijaa, jotka työskentelevät suurissa teollisuus- ja tuotantolaitosten rakennusprojekteissa eri puolilla maailmaa. K&K Laki on avustanut Prohocia muun muassa yritysjärjestelyiden toteuttamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja työsuhteisiin liittyvissä asioissa useiden vuosien ajan.

– Juridiikkaan liittyvät toimeksiantomme ovat hyvin eri tyyppisiä ja monesti kiireellisiä. Painotimme lakiasiaintoimiston valinnassa sitä, että toimiston osaaminen on laaja-alaista ja palvelu nopeaa, kertoo toimitusjohtaja Matti Manner.

– Asiantuntevan avun ohella arvostamme K&K:n pragmaattista lähestymistä lakiasioiden hoitoon, sekä tietysti ymmärrettävällä tasolla olevaa laskutusta.

Rauhala Yhtiöt

Rauhala Yhtiöt tarjoaa ICT-palveluita sekä tytäryhtiöidensä kautta sanomanvälitys- ja tilitoimistopalveluita lähes tuhannelle asiakkaalleen. Yritys on perustettu 1991 ja työllistää yli 60 henkilöä. K&K Laki Oy on auttanut jo vuosia yritystä erilaisissa juridisissa kysymyksissä.

– Olemme arvostaneet heidän asiakaslähtöisyyttään sekä reagointinopeuttaan. Suosittelen K&K Lain palveluita, kertoo toimitusjohtaja Mika Hakanpää.

Kiinteistö Oy Sähkökoti

Sähkökoti on ABB Eläkesäätiön omistama kiinteistöyhtiö, jonka kerrostaloissa asuu noin 550 vaasalaista. Jo vuonna 2011 Jarmo oli järjestelemässä fuusiota, jossa kuusi kiinteistöyhtiötä fuusioitui yhteen. Jarmon ryhdyttyä yrittäjäksi K&K Laki on avustanut Sähkökotia erilaisissa vuokralaisia koskevissa riita-asioissa. Yhteistyössä isännöitsijä Sari Kakkuri arvostaa etenkin pohjalaista täsmällisyyttä.

– K&K:ssa asiat tehdään niin kuin on sovittu ja sillä aikataululla, hän kertoo, ja jatkaa:

– He ovat kaltaisellemme kiinteistöyhtiölle juuri sopivan kokoinen toimisto: ei liian iso, mutta kuitenkin tarpeeksi henkilökuntaa varmistamassa asioiden nopean hoitamisen.

Suomen Tuontiliike

Suomen Tuontiliike on nikotiininesteiden ja sähkösavukkeiden maahantuoja ja tukkukauppa, jonka asiakkaita ovat lähes kaikki Suomen vähittäiskaupan ketjut. Toimitusjohtaja Mikko Nyrhinen löysi K&K Lain yhteisten tuttujen suosituksesta ja on ollut erittäin tyytyväinen:

– Arvostamme lakiasiaintoimistossa tehokkuutta ja joustavuutta. K&K Lain kanssa odotuksemme täyttyivät sekä työn tulosten että henkilökemioiden osalta. Jarmon kanssa on mukava tehdä töitä!

K&K Laki avustaa Suomen Tuontiliikettä etenkin tavaramerkki- ja sopimusasioissa. Yritys saa myös muunlaista lainopillista neuvontaa aina sitä tarvitessaan. Yhteistyö on jatkunut jo yli viiden vuoden ajan.

Pilvilampi Software

Pilvilampi Software digitalisoi yritysten prosesseja ja raportointia monikäyttöisellä Sopivin O365 -alustallaan. K&K Laki valikoitui koodareiden kumppaniksi lakiasioissa jo perustamisevaiheessa, kertoo toimitusjohtaja Kai Halonen:

– K&K Lain ansiosta olemme voineet rauhassa keskittyä ydintekemiseemme tietäen, että lainopilliset asiat ovat aina kunnossa. Meille tärkeintä on vaivatta syntynyt luottamussuhde sekä välittömyys yhteydenpidossa.  Yrityksemme perustamisesta alkanut yhteistyömme jatkuu ehdottomasti tulevaisuudessakin.